Τα βήματα σας προς την επιτυχία!

Η Nο.1 αλυσίδα παιδικών υποδημάτων Crocodilino επεκτείνεται και αναζητά νέους συνεργάτες.

Η πρόταση «Crocodilino» είναι καταξιωμένη και ώριμη περισσότερο από ποτέ, ικανή να εκμεταλλευθεί στο έπακρον τις ευκαιρίες που δημιουργεί στον κλάδο η οικονομική κρίση που διανύουμε και να απαντήσει με επιτυχία στα αποτελέσματα και τις ανατροπές που αυτή δημιούργησε.

Οι νέοι συνεργάτες που επιθυμούν να ενταχθούν στην αλυσίδα «Crocodilino» και να πραγματώσουν κοντά της τα επιχειρηματικά τους όνειρα, θα πιστέψουν το όραμα, θα επικοινωνήσουν τις ιδέες και τις προτάσεις της και θα αξιοποιήσουν προς κοινό όφελος την πολύχρονη γνώση της.

Η επιχειρηματική πρόταση αφορά τη δημιουργία ενός σύγχρονου καταστήματος, εμβαδού έως 40τ.μ., με ένα πολύ χαμηλό κόστος συνολικής επένδυσης 40.000€ (συμπεριλαμβάνεται το κόστος κατασκευής και των εμπορευμάτων) και ανταγωνιστικό ποσοστό κερδοφορίας.

Το «Crocodilino», πέραν του καταξιωμένου σήματος, παρέχει στον υποψήφιο συνεργάτη όλα τα απαραίτητα προαπαιτούμενα της επικείμενης συνεργασίας, δηλ. Κατασκευαστικό, Εκπαίδευση, Προμήθειες, Logistics,Έλεγχο, Marketing, Trade Marketing, Λειτουργική Υποστήριξη, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη ανάλυση του επιχειρηματικού μας μοντέλου είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης : 210 9976 500

Κινητό: 6948946389

info@crocodilino.com

TOP TRENDS SA

Συμπληρώστε τη φόρμα