Τεχνολογία Crocodilino

Η εταιρία CROCODILINO δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά πάνω από 30 χρόνια και ειδικεύεται στο παιδικό παπούτσι.

Ο σχεδιασμός γίνεται με απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και στις ανάγκες της παιδικής υπόδησης. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην επιλογή της καλύτερης ποιότητας δέρματος, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα του προϊόντος σε όλες του τις λεπτομέρειες.

Quality leather        

Με προσοχή και σεβασμό στην ευαίσθητη παιδική ηλικία δημιουργούμε και μελετάμε προσεκτικά το κάθε υπόδημα σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής του. Είμαστε παρόντες τόσο στο σχεδιασμό των υποδημάτων μας όσο και στην κατασκευή παραγωγή και εγκιβωτισμό τους, επιδιώκοντας να φτάσουν με τον πιο ασφαλή τρόπο στον τελικό αποδέκτη, τον καταναλωτή. Ο σχεδιασμός των υποδημάτων πραγματοποιείται στην Ιταλία από δύο atelier συνεργάτες της crocodilino πολλά χρόνια τώρα.

Anatomic fit        

Ο ανατομικά σχεδιασμένος δερμάτινος πάτος αγκαλιάζει και προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πόδι του παιδιού. Τα υποδήματά Crocodilino είναι, επιπλέον, εξαιρετικά εύκαμπτα και προσφέρουν σταθερή στήριξη.

Baby flex         

Δημιουργήσαμε για τη βρεφική ηλικία την καινοτόμο σειρά “baby flex”, μία ειδική κατηγορία υποδημάτων που είναι σχεδιασμένη για το μωρό που μόλις έχει αρχίσει να περπατάει. Η υψηλή ποιότητα δέρματος εξωτερικά και ο ανατομικός δερμάτινος πάτος εσωτερικά  είναι τα «ατού» της βρεφικής αυτής σειράς.

Doctor approval 

Όλα τα υποδήματα εγκρίνονται από παιδοορθοπεδικό (κα Μίλη Κωνσταντινίδου) και η μαλακή δερμάτινη εσωτερική επένδυση προσφέρει την αναγκαία υγιεινή και ασφάλεια σε όλα τα παιδιά.

 Easy to breath 

Διαθέτουν δέρμα εσωτερικά και δίνουν έμφαση στο ιδιαίτερο σχήμα του παιδικού ποδιού, εξασφαλίζοντας έτσι άνεση κινήσεων με την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Easy to wear      

Την κατασκευή τους εγγυάται το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζοντας τόσο στην σχολαστική επιλογή των δερμάτων (για να εξασφαλίζουν τη φυσική επαφή έτσι με το δερματάκι του παιδιού) όσο και στην άνεση και ελαστικότητα που απαιτείται. Έτσι, τα περισσότερα υποδήματα διαθέτουν αυτοκόλλητο καθιστώντας τη χρήση τους εύκολη για τα παιδιά.

Extra cozy         

Με σεβασμό στην κίνηση του παιδιού κατασκευάζονται το ειδικό στήριγμα στη φτέρνα και το ξεχωριστό «μαξιλαράκι», που είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί τις κινήσεις του παιδικού πέλματος..

Secure step        

Όλα τα παπούτσια Crocodilino φέρουν πιστοποιητικά εγγύησης ποιότητας γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών υγιεινής και αντοχής, αποδεικνύοντας ότι δεν χρησιμοποιούνται βλαβερές ουσίες στην πρώτη ύλη.