ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ CROCODILINO

Tο brand CROCODILINO υπάρχει στην αγορά εδώ και 30 χρόνια.

Το βασικό μέλημα από την πρώτη στιγμή ήταν να δώσει στον καταναλωτή προϊόντα που να συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα, το πρωτοποριακό design και τις φιλικές τιμές. Γνωρίζουμε όλοι, το παιδί είναι ένας ευαίσθητος και απαιτητικός πελάτης και η CROCODILINO όλα αυτά τα χρόνια έχει παράδοση στο να κρατάει ευχαριστημένους τους μικρούς της φίλους, θα λέγαμε ότι πλέον έχει γίνει συνώνυμη με το παιδικό παπούτσι.

Με αυτά τα δεδομένα η CROCODILINO προσφέρει ευκαιρία συνεργασίας σε άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, σε έναν κλάδο που διαχρονικά δείχνει ότι αντέχει σε συνθήκες πρόκλησης, όπως οι σημερινές.  To δίκτυο αποτελείται από 55 ομογενή καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το κάθε νέο μέλος της αλυσίδας έχει στοιχεία ταυτότητας με τα ήδη υπάρχοντα, ταυτόχρονα όμως διατηρώντας την αυτονομία του, καθώς λειτουργεί σαν ανεξάρτητη επιχείρηση και ανήκει αποκλειστικά στον συνεργάτη Δικαιοδόχο.  Ο Δικαιοπάροχος είναι η μητρική εταιρεία, η οποία είναι υπεύθυνη για την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα CROCODILINO. Σας εγγυάται ένα επώνυμο προϊόν με αυξανόμενη ζήτηση και επομένως εμπορική επιτυχία. 

Ξεκινώντας από την εκπαίδευση, αρχική και συνεχή, ο υποψήφιος συνεργάτης υποστηρίζεται σε καθημερινή βάση ώστε να προχωράει πάντα με την καθοδήγηση της εταιρείας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε κι εσείς να ανοίξετε δικό σας κατάστημα CROCODILINO στο 210 9976500 ή αποστέλλοντάς μας email στο info@crocodilino.com και newstep@newstepae.gr.