post image

Πώς θα επιλέξουμε το σωστό νούμερο παιδικών παπουτσιών;

Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στην αγορά παιδικών παπουτσιών είναι το κατάλληλο μέγεθος – νούμερο που πρέπει να επιλέγει για το παιδάκι προκειμένου να μην του είναι στενό, αλλά ούτε και πολύ μεγάλο, δυσκολεύοντας το στο περπάτημα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε σε 4 εύκολα βήματα τον τρόπο να μετρήσετε σωστά το μήκος της παιδικής πατούσας για να το αντιστοιχίσετε στο κατάλληλο νούμερο παιδικού παπουτσιού:

Βήμα 1ο: Τοποθετούμε ένα φύλλο Α4 σε μια λεία επιφάνεια, δίπλα στο τοίχο. 

Βήμα 2ο: Βάλτε το παιδί να στέκεται όρθιο, με τα πόδια του να είναι κολλητά πίσω στον τοίχο πάνω στην κόλλα Α4.

Βήμα 3ο: Σημαδεύουμε πάνω στο χαρτί που τελειώνει το μεγάλο δάκτυλο και στη συνέχεια μετράμε το μήκος της απόστασης από το σημάδι έως το τέλος του χαρτιού που ήταν η φτέρνα του παιδιού. Αυτό είναι το μήκος της πατούσας.

Βήμα 4ο: Συμβουλευόμαστε το μεγεθολόγιο της εκάστοτε εταιρείας πριν προβούμε σε αγορά. Δεν ξεχνάμε πως θα πρέπει να προσθέσουμε περίπου 0,7 - 1,0 εκατοστό στο μήκος της πατούσας προκειμένου το νούμερο του παπουτσιού να είναι άνετο.

Σημείωση: Στο e-shop της Crocodilino, θα βρείτε τα νέα μας μεγεθολόγια (βρίσκονται κάτω από την περιγραφή και την τιμή κάθε προϊόντος) και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός στο ποιο νούμερο παπουτσιού να επιλέξετε σύμφωνα με το μήκος της παιδικής πατούσας.

Μπορείτε να δείτε παραπάνω βήματα στο παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς: 

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like, Subscribe & Share! ❤️